articles/2023/2023-10-10-petice-za-obnoveni-dotaci-na-pobyty-deti-na-skolach-v-prirode-a-lyzarskych-kurzech.jpg
10. října 2023

PETICE za obnovení dotací na pobyty dětí na školách v přírodě a lyžařských kurzech

žádáme změnu rozhodnutí současného vedení MČ Praha 10 o zrušení dotací na pobyty žáků ZŠ na školách v přírodě a lyžařských kurzech

articles/2020/2020-06-09-mc-praha-10-navysila-podporu-pro-deti-se-zdravotnim-postizenim-rozdeli-mezi-ne-pres-pul-milionu-korun.jpg
posts/hh00-1160x700.jpg
14. května 2020

Praha 10 v létě otevře Horský hotel veřejnosti. Občané Desítky a zaměstnanci IZS budou mít pobyty za zvýhodněných podmínek

Městská část Praha 10 mimořádně otevírá Horský hotel veřejnosti. Ubytovací kapacitu na Černé hoře v Janských Lázních běžně využívají základní školy zřizované městskou částí pro pořádání škol v přírodě a lyžařských kurzů. Od 6. června však bude hotel výjimečně k dispozici široké veřejnosti, obyvatelům Desítky pak za zvýhodněné ceny. Radnice tímto opatřením podporuje zejména rodiny s dětmi, které budou letos mít vinou koronavirové krize jen omezené možnosti cestování, a tudíž i možnosti, kde strávit dovolenou.