articles/2020/2020-09-23-horsky-v-nove-sezone2.jpg
23. září 2020

Horský hotel v nové sezóně

Na školách aktuálně rezonuje téma škol v přírodě a zimních lyžařských kurzů. Během posledního půl roku jsme na Horském hotelu v Janských lázních přijali řadu opatření, která umožňují nejen zcela bezpečné pobyty našich dětí za stávajících epidemiologických podmínek, ale i výrazně vyšší komfort celého zařízení. Na základě konzultací s hygienou je vstup do budovy trvale monitorován infrakamerou. Je zde použita shodná technologie, jako u vstupu do ÚMČ P10 během epidemiologických opatření letos na jaře. Pro podzimní pobyty jsou školám k dispozici i prostory přilehlé vily. To umožňuje zřídit až pět zcela oddělených zón se samostatnými vchody.

articles/2020/2020-06-09-mc-praha-10-navysila-podporu-pro-deti-se-zdravotnim-postizenim-rozdeli-mezi-ne-pres-pul-milionu-korun.jpg
posts/hh00-1160x700.jpg
14. května 2020

Praha 10 v létě otevře Horský hotel veřejnosti. Občané Desítky a zaměstnanci IZS budou mít pobyty za zvýhodněných podmínek

Městská část Praha 10 mimořádně otevírá Horský hotel veřejnosti. Ubytovací kapacitu na Černé hoře v Janských Lázních běžně využívají základní školy zřizované městskou částí pro pořádání škol v přírodě a lyžařských kurzů. Od 6. června však bude hotel výjimečně k dispozici široké veřejnosti, obyvatelům Desítky pak za zvýhodněné ceny. Radnice tímto opatřením podporuje zejména rodiny s dětmi, které budou letos mít vinou koronavirové krize jen omezené možnosti cestování, a tudíž i možnosti, kde strávit dovolenou.