articles/2020/2020-11-02-malesice-brana.jpg
2. listopadu 2020

Ubytovna a nízkoprahové denní centrum pro osoby bez přístřeší v Malešicích

Usnesením zastupitelstva Hlavního města Prahy číslo 20/77 ze dne 15.10.2020 byla do zřizovací listiny příspěvkové organizace Centrum sociálních služeb Praha (CSSP) doplněna k hospodaření budova v majetku Hlavního města Prahy, stojící v katastrálním území Malešic na parcele číslo 4, s číslem popisným 107/8 (jiná stavba) za účelem rekonstrukce pro provoz nízkoprahového denního centra a noclehárny.

articles/2020/2020-10-26-centrum-socialni-a-osetrovatelske-pomoci-na-praze-10-ziskalo-testovaci-pristroje-ichroma-ii.jpg
26. října 2020

Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci na Praze 10 získalo testovací přístroje Ichroma I

Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci (CSOP), pod které na Praze 10 spadají domovy seniorů, ale i terénní služby pomáhající klientům v místě jejich bydliště, v pátek obdrželo tři jihokorejské testovací přístroje Ichroma II. Doposud byl personál těchto zařízení pravidelně testován klasickými PCR testy. Testování pomocí přístroje Ichroma II je rychlejší a zároveň výrazně levnější.